Cursuri Sanatate, Prosperitate si Success

Posted by on September 5, 2012 in Blog Reiki Bucuresti, Romania | 0 comments

Cursuri Sanatate, Prosperitate si Success

REIKI este o tehnica energetica japoneza, dar de origine Tibetana, Reiki este si o metoda de crestere spirituala. Reiki Tibetan a fost redescoperit de Mikao Usui.

REI = divin, vital, cosmic, universal, dumnezeiesc, spiritual, sfant.

KI = energie, forta, forta vitala omniprezenta.

In consecinta Reiki este Energia ce vine de la Divinitate, Dumnezeu.

Cu cat vibratia este mai inalta mai in Lumina, cu cit punem la punct si crestem sentimentul de Iubire Universala si neconditionata, atunci cu siguranta vom obtine:  sanatate, abundenta, frumusete,  prosperitate, fericire.

Reiki are efecte benefice mereu printre multele efecte excelente, enumeram:  echilibrarea diferitelor nivele energetice ale corpului, stimularea functiilor organismului, marirea imunitatii organismului, intensificarea eliminarii toxinelor din corp, reducerea durerilor, depasirea situatiilor psihice dificile, starilor de stres si de frica, dezvoltarea relatiilor interumane, Impartirea invataturilor Reiki pe grade a fost facut prima data de maestrul Hayashi, ca sa poata masura devotamentul. Doamna Takata a preluat aceasta gradatie, considerand-o a fi una foarte buna si aplicabila si in occident. In urma ei acest sistem a devenit cunoscut in intreaga lume.

Cursurile de Reiki se invata cu un Maestru Spiritual initiat si cu experienta in Reiki. 

Dupa initiere pot aparea stari prin care sa fie nevoie de o eliminare a toxinelor. In Reiki nivelul vibratiilor de lumina pozitive este foarte important de urmarit, de monitorizat.

Bogdan Prosperio TomaMaestru Spiritual, Reiki – telefoane: – 0727941917 ; 0766544012 ; 0744991848

- Tratamente Reiki – 
Sanatate Prosperitate, Reiki Prosperio

Sanatate Prosperitate, Reiki Prosperio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>