Cursuri Reiki Traditional

Posted by on June 21, 2012 in Blog Reiki Bucuresti, Romania | 0 comments

Cursuri Reiki Traditional

REIKI este o tehnica si un sistem special deosebit, as putea spune excelent.  S-a constatat ca este un sistem de energizare. Desi este vorba de un sistem japonez, originea lui se pare ca provine din Tibet si este posibil chiar in Dacia – Europa, pentru ca stramosii nostri aveau cunostinte foarte avansate de medicina energetica. japoneza, o cale spirituala, care ajuta la dezvoltarea sufletului si a sanatatii celor ce practica cit si a pacientilor ce practica acest sistem. Reiki inseamna si Energie  Universala.

REI = divin, vital, cosmic, universal, dumnezeiesc, spiritual, sfant.

KI = energie, forta, forta vitala omniprezenta.

Cel ce paseste pe aceasta cale alaturi de un Maestru spiritual precum este Bogdan Prosperio, va cunoaste cai multiple de ameliorare a sanatatii dar si cai speciale de protectie energetica si de Iluminare.

Iluminarea se credea ca poate fi obtinuta doar de catre Budha, … dar, … Maestrul Bogdan Prosperio a dezvoltat o tehnica prin care puteti obtine cele mai bune rezultate fara a avea parte de exercitii foarte compleze. Metodele sunt simple si eficiente.

Bogdan Prosperio Toma – Maestru Reiki – telefoane: 0727941917 ; 0766544012 ; 0744991848

Bogdan Prosperio Toma – Maestru Reiki– suna si

Cistigi: Sanatate, Prosperitate, Succes

 SUNA ACUM la telefoanele:

0727941917 ; 0766544012 ; 0744991848

Tratamente Reiki – pentru diferite afectiuni.
Reiki-Traditional-Bogdan-Prosperio

Reiki-Traditional-Bogdan-Prosperio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>