Cursuri Reiki Bucuresti, Bogdan Prosperio

 Cursuri Reiki București

În București, metoda terapeutică Reiki este probabil mult mai răspândită decât în celelalte orașe ale țării, iar șansele unui bucureștean de a găsi rapid un curs de Reiki sunt mult mai mari. Capitala țării concentrează întotdeauna disponibilul de resurse în toate domeniile de activitate. Pentru detalii privind cursurile Reiki organizate în București, vă rugam sa vă adresați Maestrului Bogdan Prosperio la numerele de telefon de pe website și veți primi îndrumare cum să începeți călătoria vindecării.

Cursurile Reiki sunt structurate pe grade de acces la această cunoaștere, așa cum vă puteți informa de pe website-ul nostru, și constituie o cale de dezvoltare personală. Cursurile Reiki vă vor ajuta sa învățați nu doar o metodă de a obține vindecarea la nivel fizic, ci și o cale de progres spiritual. Când spunem astăzi Reiki, ne gândim mai ales la o terapie, dar tehnica fondată de japonezul Mikao Usui era inițial o metodă de atingere a perfecțiunii personale. Se spune că vindecarea afecțiunilor era un efect secundar al metodei lui Mikao Usui, recunoscut de altfel ca mare vindecător, lucru dovedit și în urma cutremurului din 1923 din regiunea Kanto, când i-a vindecat pe supraviețuitorii acelui dezastru natural și a primit titlul onorific de Doctor.

Cursuri-Reiki-Bucuresti-Bogdan-Prosperio

Cursuri-Reiki-Bucuresti-Bogdan-Prosperio

La cursurile Reiki organizate în București, veți primi mai multe detalii despre istoria metodei Reiki, tehnica de a atinge starea de vindecare, precum și tehnicile Maestrului Bogdan Prosperio de dezvoltare personală. Veți vedea că Reiki nu este o metodă rigidă și că aplicând lucrurile învățate la curs veți descoperi propria dumneavoastră cale de a vă vindeca toate aspectele vieții. Pentru că vindecarea la nivel fizic intervine în urma unei vindecări spirituale: dacă ne vom corecta gândurile și atitudinea față de viață, se vor reface toate aspectele vieții noastre: emoțional, profesional, financiar etc.

Veți învăța la cursurile Reiki organizate în București să faceți proiecte pentru viitorul apropiat și îndepărtat și să le susțineți până la îndeplinirea lor completă. Veți învăța să atrageți sucesul și prosperitatea, pentru că Dumnezeu ne vrea sănătoși și prosperi. Veți învăța mai ales că toate aceste aspecte ale vieții au o legătură între ele – sănătatea, profesia, bunăstarea materială – și că ne putem vindeca trecutul, pentru a trăi un prezent minunat și a avea încredere că în viitor ne așteaptă abundența. De asemenea, veți vedea că îndeplinirea dorințelor au o strânsă legătură cu credința și că, pe măsură ce vă dezvoltați pe această cale spirituală, învățați să vă adaptați proiectele prin prisma voinței divine.

Una dintre atracțiile cursurilor Reiki organizate în București este deprinderea abilității de a măsura inforenergetic o gamă diversă de situații, pentru a ne ajusta acțiunile și deciziile noastre la parametrii succesului. Interesul manifestat pentru acest domeniu al măsurătorilor cu ansa și raportorul, și care se învață în cadrul cursului de InfoReiki după parcurgerea unor etape pregătitoare, este intens susținut și de partea terapeutică a sistemului InfoReiki, dar mai ales de însușirea unor cunoștințe legate de modul în care funcționeaza Universul la nivel energetic.

Vă invităm așadar să descoperiți că totul este de fapt energie și acționând la nivel energetic putem stăpâni materia care nu trebuie să mai fie un obstacol sau ceva implacabil pentru noi: vom învăța la cursurile Reiki organizate în București că, pentru a ne realiza planurile de viitor, vom privi dincolo de materie, de partea fizică a lucrurilor, care de obicei ne împiedică să concepem visele noastre ca fiind o realitate palpabilă. Vom vedea că, pe lângă vindecare, Reiki înseamnă descoperirea potențialului nostru creator, descoperirea ființei noastre adevarate – aceea care nu se vede cu ochii fizici și pe care ne-am obișnuit să o ascundem, uitând de ea. Însuși termenul REIKI, prin  sensurile sacre profunde care se pierd în istoria îndepărtată a limbii japoneze, arată că Omul este un microcosmos care înglobează toate elementele marelui Univers. În acest sens, se poate spune că inițierea în metoda Reiki ne va reaminti cine suntem de fapt.

 

cursuri-reiki.com-Bogdan-Prosperio

cursuri-reiki.com-Bogdan-Prosperio – Cursuri-Reiki-Bucuresti-Gold

Ideograma Reiki , compusă din două pictograme referitoare la energia viului și la sursa ei divină, este un simbol puternic, purtător de sensuri complexe ce au legătură atât cu protecția personală cât și cu dezvoltarea ființei. Pentru înțelegerea termenului REIKI în contextul utilizat de Mikao Usui, fondatorul sistemului de vindecare REIKI, ar trebui să facem o incursiune în cultura japoneză și în sistemul de scriere japonez, complicat pentru noi. Traducerea acestei ideograme în cultura vestică este “energie universală“ (sensul unanim acceptat astăzi). Dacă vom căuta originile și evoluția acestei ideograme, vom descoperi în primul rând o legătură strânsă cu natura a celor care au creat această scriere. Această legătură cu natura este pierdută de omul modern și poate fi reconstituită prin inițiere. Maestrul Bogdan Prosperio vă așteaptă la cursurile Reiki organizate în București, în cadrul cărora vom reface drumul spre armonie, reînvățând valențele unei vieți complete la toate nivelurile ființei noastre – fizic, mental, emoțional și spiritual.

La cursurile Reiki organizate în București veți vedea că fiecare descoperă singur lucruri deosebite, specifice fiecăruia în parte, în funcție de experiența sa și de misiunea pe care o are de îndeplinit în această viață. Pentru desăvârșirea călătoriei prin această viață, fiecare primește daruri de la divinitate, pe lângă dezvoltarea sensibilității de receptare a energiei, în urma practicii bazate pe inițierile cu Maestrul Bogdan Prosperio, în sistemele Reiki Usui Tibetan, Karuna Reiki, Shamballa Multidimensional Healing etc.

Vă invităm să vă înscrieți la cursurile Reiki organizate în București, completând formularul de website, sau la numerele de telefon afișate în secțiunea Contact.

Vă dorim o viață împlinită, pace, liniște sufletească și să rămâneți în Lumină !

Profita acum de aceste cursuri la o calitate excelenta si cele mai mici preturi. Iti poti imbunatatii semnificativ sanatatea, vei invata cum sa ai sanatate, prosperitate si succes.

SUNA ACUM la telefoanele: 0734393363,  

                                                         0744991848

 

Ce este Reiki ?

Reiki este un termen in limba Japoneza pentru a defini Energia Universala, denumire inclusa în diverse tehnici (sisteme) de utilizare a acestei energii.

Rei – Dumnezeu, Universul, Spiritual, Sfint.

ki – energie, forta vitala.

Lista cu Toate Cursurile

1.Cursuri Reiki Traditional Usui Tibetan toate gradele de la 1 la Grad de Maestru
Gradul 1 -
Gradul 2 -
Gradul 3 -
Gradul 4 -
3.Cursuri Karuna Reiki grad practicant –  cit si grad de Maestru Karuna -
4.Curs de Reflexoterapie, Acupunctura fara ace, masaj terapeutic -
5.Curs Celtic Reiki practicant  – Curs Maestru Celtic Reiki
6.Curs Energia Helios sau Energia Helaria ( Helios si Sfinta Fecioara Maria )- practicant – Maestru
7.Curs de Sanatate, Prosperitate si Succes – conceput de mine Bogdan Prosperio Toma -
8.Curs Atingere Zalmoxiana  -
9.Curs Shambala Reiki – practicant  – Maestru -
10. Curs Reiki Violet Flame – practicant  – Maestru
11. Curs Info Reiki – Maestru
12. Curs de Iluminare 
13. Curs Dolphin Reiki – Maestru
14. Curs Light Healing Space Doctors – vindecare cu ajutorul Doctorilor Spatiali de Lumina
————————————————————————-

Bogdan Prosperio TomaMaestru Reikisuna si

Cistigi: Sanatate, Prosperitate, Succes

 SUNA ACUM la telefoanele:

0727941917 ; 0766544012 ; 0744991848

Beneficiaza de calitate si de oferte, vei primi toate detaliile telefonic.

Tratamente Reiki –  pentru diferite afectiuni.

Cursuri REIKI DE CALITATE, cursuri spirituale, cursuri de Medicina Alternativa, cursuri de Prosperitate si Succes.

Viziteaza si urmatoarele linkuri: http://www.cursuri-reiki.com/contact-3/

Bogdan Prosperio Toma, Cursuri Reiki

Bogdan Prosperio Toma, Cursuri Reiki